Zwembaden op maat

In de warme dagen van het jaar droomt iedereen ervan een verfrissende duik te nemen in een zwembad in de tuin. Tegenwoordig is dit niet meer geheel onmogelijk. Een zwembad kan op maat worden gemaakt. U wordt van het begin tot het einde bij het proces betrokken, dus de details heeft u zelf in de hand. Niets is te gek!

foto breed

Friendly Dolphin maakt verschillende zwembaden voor u op maat. Zo kunt u denken aan een gemetseld zwembad, ook wel bouwkundige foliezwembaden genoemd of aan een zwembad gemaakt van hars, de zogenaamde polyesterbaden. Polyester zwembaden komen kant-en-klaar uit de fabriek. Een van de voordelen hiervan is dat de vorm van het bad vooraf kan worden uitgezocht. Daarnaast is er een ruime keus uit de aankleding van het zwembad. Hierbij kunt u denken aan de soort ombouw en de vele steensoorten.
Ook voor Whirlpools bent u bij ons aan het juiste adres. De complete lijn whirlpools biedt voor ieder wat wils, zowel als portable als inbouw, met of zonder overloopgoot. Alles is leverbaar om van uw whirlpool de ontspannende oase te maken waar u naar op zoek bent.

Bouwkundige foliebaden

Bouwkundige foliebaden zijn duurzame baden welke gebouwd worden door vakkundige mensen. Het bouwkundige gedeelte kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De bak kan bijvoorbeeld gemetseld, gestort of met Aqua Easy comfort stones gebouwd worden. Alles wordt op maat gemaakt en u hebt ruime keuze in maatvoering, vorm, diepte en kleur van de folie. De afwerking van deze zwembaden wordt gedaan met een folie die meestal ter plaatse in de bak gemaakt word. Kortom, een bad op maat tot in de laatste details..

Polyester baden

Polyester baden zijn in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren leverbaar en eenvoudig te onderhouden. Daarnaast zijn polyesterbaden snel geïnstalleerd.
Een polyester zwembad komt tot stand uit één segment, indien de grootte dit toelaat. Op de wapening van het glasvezel van het zwembad wordt een speciaal soort hars, genaamd ‘polyesterhars’, aangebracht. Het hemelsblauwe of witte materiaal is mooi glad afgewerkt, heeft een gesloten structuur, voelt prettig aan, het kan tegen een stootje en vraagt nauwelijks onderhoud.